Babysalmesang

Babysalmesang

BABYSALMESANG (3-8 MDR)

Babysalmesang er en musikalsk aktivitet for nybagte familie med babyer i alderen 3-8 mdr, hvor alle kan være med. For babyer er forældrenes stemmer de dejligste i verden og det kræver ikke andet end lysten til at give sit barn en musikalsk oplevelse sammen med andre babyer og forældre. Med sang, dans og enkle rekvisitter skaber vi en musikalsk stund, hvor babyernes sanser stimuleres. Dyssegårdskirkens smukke rum danner rammen om en tryg og rolig oplevelse, hvor nærvær er i centrum. Babysalmesang er gratis for sognets forældre med babyer.

Man tilmelder sig et helt forløb på 10 lektioner, og forventes af følge undervisningen på ugebasis, for derved at give barnet en fortrolighed med rummet og det musikalske forløb. Ved sygdom eller andet afbud kontaktes musikpædagog Janne Solvang på 28 55 60 31 pr sms.

Efter salmesangstimen er der altid rum for at give børnene mad og pusle samt mulighed for en kop kaffe og samvær med de andre forældre på holdet.

Tilmelding til kordegnekontoret dyssegaard.sogn@km.dk eller 3975 0100

Datoer: 30. september – 7. oktober – 28. oktober – 4. november – 11. november 18. november 25. november 2. december og 9. december 2022

Bemærk ingen undervisning i uge 41 og 42

(Foto: Vartan Epremian)

  9 dec

  Babysalmesang

  Babysalmesang

  Friday 9. december kl. 10:00 - 11:00


  16 dec

  Babysalmesang

  Babysalmesang

  Friday 16. december kl. 10:00 - 11:00


Bemærk også: Mange der er interesseret i babysalmesang er også glade for salmesang for vuggestue og dagpleje - se mere her

Kontakt

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig hvis du vil modtage
vores nyhedsbrev.

Sociale links