Lån af lokaler

Der er mulighed for at afholde reception i sognegården efter begravelse, dåb eller bryllup i Dyssegårdskirken. Kordegnen kan oplyse om det kan lade sig gøre den ønskede dag. I bekræftende fald aftales det videre praktiske forløb med kirketjeneren.

Receptionen foregår i et af sognegårdens lokaler. I det største er der plads til 100 stående gæster eller siddepladser til 70. Varighed max 3 timer og afslutningstidspunkt senest kl. 19.00.

I særlige tilfælde (især ved begravelser) kan der træffes andre aftaler.

Til receptioner på hverdage er der mulighed for at kirketjeneren sætter borde og stole op og dækker bord. Men er receptionen lørdag eller søndag sætter brugeren selv borde og stole op og dækker bord. Dette kan foregå fra fredag efter kl. 17. Brugeren sætter selv borde og stole på plads efter receptionen.

Brugeren medbringer selv mad og drikkevarer, kaffe, the, sukker, fløde, lys, blomster, duge og servietter. Det er muligt at låne fade dagen i forvejen, så maden kan anrettes herpå. Der kan varmes mad i køkkenet, men ikke tilberedes mad forud for receptionen. Det er kirkens personale som laver kaffe og the, samt vasker op og gør rent efter receptionen.

Prisen for brug af sognegården afhænger af antal deltagere, serveringens omfang, evt. bordopstilling og borddækning. Minimumspris er 800 kr. Der fremsendes regning fra kirkekontoret efter receptionen.