Menighedsplejens eftermiddagsmøder

Menighedsplejen i Dyssegårdskirken inviterer til eftermiddagsmøder for alle interesserede. Vi begynder i kirken med en andagt og forsætter i sognegården med kaffe/te og samvær omkring et foredrag eller lignende. Det er gratis at deltage - kaffe og kage koster 20 kroner.
Der er mulighed for at bestille kirkebil ved dagen før at kontakte kirkekontoret på 39 75 01 00.

Bestyrelsen for Menighedsplejen i Dyssegård Sogn:
Helle Kelter, formand - Lisbet Rømer, sognepræst, næstformand - Thue Petersen, sognepræst - Lilli Sohn Thomsen, kasserer - Brita Johansen - Grethe Nørgaard Pedersen - Alicia Dick-Engwald - Lene E. Andersen - Ellen Graulund.

Eftermiddagsmøde om Paulusbilleder

Onsdag 9. februar kl. 14:00 - 16:00

Sognegården

Eftermiddagsmøde om Eldorado