Sang og musik

Fra og med efterårssæsonen 2018 sker der i Dyssegårdskirken flere nye tiltag på musik-området.

Fællessangen i Danmark oplever i disse år en glædelig opblomstring. I Dyssegårdskirken vil vi selvfølgelig også være med, og søsætter hermed et nyt begreb: SANGDYSSEN.
SANGDYSSEN handler om glæden ved at synge sammen, og om vores rige sangskat, og vil bl.a. byde på SANG-EFTERMIDDAGE, hvor vi synger løs af hjertets lyst fra Højskolesangbogen, efter ønsker fra de tilstedeværende, og på ”MINE YNDLINGSSANGE”, som er aftenarrangementer, hvor en særligt inviteret person vil fortælle om og begrunde de sange, som vi så sammen skal synge. Flere ideer ligger i spirekasse, men mere herom senere, når det viser sig, om der kommer små bærende planter ud af idéerne.

GENTOFTENATTEN vil også stå i sangens tegn i anledning af den kommende, nye højskolesangbog.

På koncert-området vil der, ud over søndag eftermiddage med spændende større koncerter, også opstå en ny slags koncerter, nemlig FYRAFTENS-KONCERTER; de vil finde sted torsdage kl. 17, ha’ en varighed på 30 – højst 45 min, efterfulgt af et lille glas i foyeren. Det er en mulighed for at sætte sig ind i kirken og finde ro og lytte til musik, mens dagen bli’r til aften.
Og inden vi ser os om, er det blevet december, hvor Dyssegårdskirken byder på hele 3 større koncerter/musikarrangementer, så der bliver masser af mulighed for at komme i julestemning.

Ønsker du en mail inden hvert arrangement med Sang og Musik? Så kom på vores koncert-mailliste: Send en mail til alho@km.dk

Emma Gads Takt & Tone 100 år - cabaret

Onsdag 3. oktober kl. 19:30 - 21:15

Sognegården