Bemærk: Information til de nuværende konfirmander findes på siden Konfirmander

Tilmelding til konfirmation 2023

Konfirmationerne i 2023 bliver i store bededagsweekenden 5.-7. maj.
Tilmelding foregår ved at sende en sikker mail ved hjælp af nem-id på linket allernederst.

Sikker mail er nødvendig, da det er personfølsomme oplysninger.

Eneste ledige tid er søndag den 7.5.2023 kl. 10.30

Svar på følgende spørgsmål;
- konfirmandens navn
- konfirmandens cpr-nummer
- konfirmandens skole og
  klassebogstav
- forældrenes navne
- forældrenes mail
- forældrenes tlf.nummer
- bemærkninger eller særlige forhold vi skal være opmærksomme på

Man skal ikke vælge præst eller undervisningshold. Vi sammensætter undervisningsholdene ud fra klasserne og begge præster deltager i undervisning og konfirmation.
Thue Petersen er den ene præst. Lisbet Rømer går på pension i foråret og vi håber, at vi når at få ansat en ny præst inden konfirmationsundervisningen begynder.

Konfirmationerne i Dyssegård foregår i weekenden fredag, lørdag og søndag i forbindelse med St. Bededag.

Indskrivning til konfirmation foregår via et link på hjemmesidens forside omkring nytår. Der kommer nærmere informationer på kirkens hjemmeside op til jul.

Konfirmandundervisningen ligger efter aftale med Gentofte Kommune henholdsvis tirsdag og torsdag 14:30-16:00. Vi plejer at fordele holdene sådan, at elever fra Dyssegårdsskolen går til konfirmationsforberedelse tirsdag, mens elever fra Munkegårdsskolen går om torsdagen. Af hensyn til holdstørrelserne vil elever fra andre skoler oftest henvises til torsdagsholdet. I løbet af konfirmationsforberedelsen vil der udover den ugentlig undervisning være fastsat to gange med heldagsundervisning henholdsvis i efteråret og i foråret.