Udstillinger i sognegården

Der er skiftende udstillinger i sognegården.

Igennem en årrække har udstillingerne bidraget til, at kirkens møderum har fået farve og er blevet spændende at opholde sig i. Udstillingerne varer som regel 2-3 måneder og begynder med en fernisering, hvor menighedsrådet er vært og byder på et glas vin efter den pågældende søndags gudstjeneste. Udstillingerne er herefter åben mandag til fredag kl. 10-13 samt tirsdag kl. 16-18.

Nuværende og kommende udstillinger:

Er man til farverige billeder og spændende keramik, bør man opleve Dyssegårdskirkens udstilling med værker af Anna Strauning.

Inspiration og farverigdom
Anna Strauning fortæller: ”Natur og kærlighed  har altid spillet en stor rolle i mit liv og den er kilden til evig glæde og inspiration.

Jeg kaster sig gerne ud i det impressionistiske. Billedernes formsprog er utraditionel teknik i både olie- og akrylfarver – og jeg bruger mange farver, fordyber mig i dem, og udnytter dem til det yderste, for at få dem til at manifestere sig. Farvesammensætningen er vigtig for mig, og jeg forsøger at opnå balance, så øjet finder ro og glæde.

Jeg kalder nogle billeder for “Det skjulte”, da det er meningen, at den der kigger, skal åbne sind og selv se, hvad der skjules for øjnene.”

Keramik til brug og dekoration
”Den unikke keramikserie, som jeg nu præsenterer, er inspireret af sommer og min kærlighed til naturen.

Jeg laver både ting til hverdagsbrug og til dekoration. I den mere funktionelle kategori findes skåle, fade, lysestager osv. I den mere dekorative kategori findes bl.a. vaser og dekorative skåle.”

Anna Strauning er uddannet på Moskva Pædagogiske Akademi med tegning og maleri som linjefag, og er desuden ph.d. i pædagogik. Hun har solgt værker til en række lande, bl.a. Frankrig, Tyskland, Sverige, Israel, Schweiz og USA.

Der er fernisering søndag den 3. april kl. 11.45, hvor man kan se værkerne, snakke med kunstneren og få et godt glas vin. Herefter har udstilling åben mandag-fredag 10-13 og tirsdag 16-18, indtil sommeren banker på.

Er du som kunstner interesseret i at udstille i sognegården, skal du være meget velkommen til at kontakte en af os.

Poul Ebbe Nielsen, Mindevej 24, 2870 Dyssegård,
tlf. 2764 0593 eller 39670593. Mail: poulebbe@dadlnet.dk eller

Thue Pedersen, Dyssegårdsvej 8, 2900 Hellerup
Tlf. 5126 1166. Mail : tup@km.dk