Sang og musik

Fællessang i Danmark oplever i disse år en glædelig opblomstring. Til gudstjenester i Dyssegårdskirken synges der godt med på salmer fra den danske salmeskat. Til de fleste af kirkens øvrige aktiviteter indgår sang som indledning, afslutning, eller som det bærende element.

Derudover byder aktiviteter som ”MINE YNDLINGSSANGE” interesserede til et møde med en særlig personlighed, som fortæller om og begrunder de sange, som vi så sammen skal synge.

Af koncerter arrangeres overvejende klassiske koncerter, hvor kor, solister, ensembler og også kirkens eget motetkor synger og spiller klassisk musik.

Hør her nogle lydklip med kirkens orgel og klaver

Ønsker du en mail inden hvert arrangement med Sang og Musik? Så kom på vores koncert-mailliste: Send en mail til alho@km.dk.

ORGA - koncert for orgel og el-guitar

Thursday 21. october kl. 17:00 - 18:00

11 nov

GULD FRA GEMMERNE - med kirkens organist