Meditation

Der er efterhånden mange mennesker, som begynder at meditere for at mindske stress i deres hverdag. Meditation kommer en længsel i møde efter at genfinde sit fokus og hvile sig i vågen tilstand. Den kristne meditation hører sammen med bøn. Men ligesom en bøn kan være fuld af ord og tanker, kan den også være uden ord – man er blot til stede.

Det gælder både for bøn og meditation, at vi ikke skal præstere noget og blive dygtige – tværtimod gælder det om at slippe taget om sig selv og sine ambitioner. I stilhedes bøn åbner vi os for Helligåndens vejledning. Den stille bøn er ro og nærvær midt i din hverdag!

Meditationsgruppen er en åben gruppe. Første gang efter sommerferien mødes vi mandag den 2. september i kirkerummet og mediterer under guidning over korte afsnit i Markusevangeliet. Det kræver ingen forudsætninger at være med, men vi holder stilhed i 2 x 20 minutter undervejs. Bagefter taler vi frit om teksten over en kop te/kaffe i sognegården. Selve meditationen i kirken varer fra kl. 17 til 18.15. De næste mødetidspunkter er mandagene 16/9, 30/9, 14/10, 28/10, 11/11, 25/11 og 9/12.

Du er velkommen! For flere oplysninger kontakt Lisbet Rømer, mail lr@km.dk

Mandag 28. oktober kl. 17:00 - 19:00